Kund case

Retro Gaming 

Vi skräddarsydde en box med tillbakablickar till en tid då världen bestod av 8-bitars, godiset smakade banan och Walkman var det enda rätta. Ett kit som både smakade gott och levde lite längre.

 

Fika Fika Fika

Fika. Mellanrummet mellan måltider och de självklara valet för många av våra kunder. Fika-boxen gör det enkelt för medarbetarna att ta den där välbehövliga pausen. Har använts i allt från styrelsemöten och kick-off till myndigheters återkommande veckofika.

Pride!

En box för att påminna om att vi alla behöver uppmuntran ibland. Just den här skickades ut för att uppmärksamma Pride och fylldes med vajande regnbågsflagga & godis i alla möjliga färger.

 

Mer Fika

Vår Deluxe-fika passar perfekt till den lite mer påkostade fikastunden och används ofta vid till exempel uppstart av projekt eller när en medarbetare ska tackas av.


Fira!

Det finns alltid något att fira. Ett färdigt projekt, en uppstart eller en regnig fredag. Fira-peppen blev en av våra mest köpta boxar under våren 2021, och en av de mest uppskattade dessutom. Och det är ju alltid härligt att poppa en kork!

En av våra kunder skickade Fira-Peppen till deltagare på en utbildning, det blev ett riktigt härligt startskott för alla inblandade.

 

Sommar Glass Present

Den här skräddarsydda boxen skickades hem till 600 medarbetare innan sommaren. En härlig box med alla möjliga glasstillbehör, chokladsås och presentkort på glass. Gissa om vi fick se härliga glassbilder efteråt. Vi säger bara mums!