Kundcase

Onboarding-abonnemang

Vi hjälper våra kunder att välkomna nya medarbetare med en Peppbox! En skräddarsydd box med utvalt innehåll och i linje med grafisk profil skickas hem till nya medarbetare innan första arbetsdagen. En liten bit i ett nytt pussel som hjälper till att visa hela bilden av vilka ni är som arbetsgivare.

Välkommen till jobbet!

Födelsedagsabonnemang

Grattis på födelsedagen! Alla medarbetare får hem en smaskig Peppbox varje födelsedag. Vi håller reda på datumen och skickar ut en Peppbox lagom till högtidsdagen.

 

Retro Gaming 

Vi skräddarsydde en box med tillbakablickar till en tid då världen bestod av 8-bitars, godiset smakade banan och Walkman var det enda rätta. Ett kit som både smakade gott och levde lite längre.

 

Fika Fika Fika

Fika. Mellanrummet mellan måltider och de självklara valet för många av våra kunder. Fika-boxen gör det enkelt för medarbetarna att ta den där välbehövliga pausen. Har använts i allt från styrelsemöten och kick-off till myndigheters återkommande veckofika.

Pride!

En box för att påminna om att vi alla behöver uppmuntran ibland. Just den här skickades ut för att uppmärksamma Pride och fylldes med vajande regnbågsflagga & godis i alla möjliga färger.

Fira!

Det finns alltid något att fira. Ett färdigt projekt, en uppstart eller en regnig fredag. Fira-peppen blev snabbt en av våra mest köpta boxar, och en av de mest uppskattade dessutom. Och det är ju alltid härligt att poppa en kork!

En av våra kunder skickade Fira-Peppen till deltagare på en utbildning, det blev ett riktigt härligt startskott för alla inblandade.


 

Sommarpresent

Den här skräddarsydda boxen skickades hem till 600 medarbetare innan sommaren. En härlig box med alla möjliga glasstillbehör, chokladsås och presentkort på glass. Gissa om vi fick se härliga glassbilder efteråt. Vi säger bara mums!